Uložené pohledy

Z Reporting Wiki
Přejít na: navigace, hledání
Uložené pohledy

Pokud máte v prostředí Reporting.cz připravená a zkontrolovaná data, můžete velmi jednoduše finanční výsledky společnosti sdílet s ostatními uživateli. Stačí kliknout na ikonu pro uložení vedle tlačítka Zobrazit a použít funkci "Uložit". Poté pouze napíšete název uloženého pohledu, a tento pohled se Vám zobrazí v seznamu uložených pohledů. Uložené pohledy označené v sekci Sdílená tabulka jsou sdíleny s vámi od ostatních uživatelů.




Úprava uložených pohledů

Po kliknutí na ikonu tří teček vedle názvu uloženého reportu můžete postupně:

  1. Přejmenovat uložený pohled;
  2. Smazat uložený pohled;
  3. Nastavit sdílení uloženého pohledu;
  4. Nastavit si pohled jako výchozí zobrazení po přihlášení
Uložené pohledy

Pro změnu obsahu již uloženého pohledu, vyberte pohled, následně v sekci Filtr změňte parametry pohledu (např. období, zobrazované hodnoty apod.) a následně potvrďte volbu tlačítkem Zobrazit. Po načtení reportu klikněte na ikonu uložit (vedle Zobrazit) a vyberte volbu Uložit. Tím dojde k aktualizaci pohledu.


Další krok: Import dat